Nieuws

Ga naar www.vesselfinder.com om te zien waar de Actief nu is gevestigd.Lees verder
FOTO'S
Bekijk meer foto's

Zeilklipper Actief comfortabel, sfeervol en sportief.

Wilt u de banden eens verstevigen binnen uw bedrijf, organiseert u een teambuilding of heeft u een jubileum te vieren.� Bent u aan de beurt om het jaarlijkse uitstapje van uw club of school te organiseren. Heeft u iets te vieren met u familie: een vrijgezellenfeestje, uw verjaardag, een huwelijksfeest of gewoon iets leuks doen met elkaar of wilt u zomaar eens bijkletsen met een stel vrienden tijdens een actieve zeilreis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vanaf onze thuishaven in Harlingen, Friesland varen wij uit met onze historische zeilklipper behorende bij de bruine vloot naar diverse locaties. Geniet van de mooie natuur op de Waddenzee of het IJsselmeer. Hierbij kunt u denken aan de Waddeneilanden zoals Terschelling en Vlieland.

Tevens is er het hele seizoen door ruimte voor activiteiten zoals wadlopen en droogvallen. In de zomermaanden zijn er een tal van bijzondere activiteiten in de dit gebied te bezoeken zoals het festival Oeral op Terschelling en de HT sloepenrace. Ideaal voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, een schoolreis of gewoon even lekker weg. Dit kan in de vorm van een dagtocht, midweek, weekend of een langere zeilvakantie.�

Actief is ruim en comfortabel en van alle gemakken voorzien zowel voor kinderen als voor ouderen.� De Actief is ook inzetbaar als hotel-, vergader of feestschip op een door u gekozen locatie.

Wij nodigen u uit voor een onvergetelijke zeiltocht!