ARRANGEMENTEN

CATERING

Natuurlijk kunt u tijdens uw zeiltocht de maaltijden geheel zelf verzorgen. De Actief beschikt over een goed uitgeruste kombuis, waarin u zich culinair uit kunt leven maar wij kunnen ook voor u de catering geheel verzorgen. Er gaat dan een kok en één of twee koksmaatjes mee die de gehele zeiltocht uw maaltijden zullen verzorgen. U heeft de keuze uit halfpension of volpension. Het halfpension bestaat uit een uitgebreid ontbijt, in de loop van de ochtend koffie of thee met een lekker koekje erbij, een uitgebreide lunch, ’s middags weer koffie of thee met een koekje en na het zeilen een borrelhapje. Bij volpension zorgt de kok dat er ’s avonds een heerlijk 2- of 3-gangen diner voor u klaar staat. Met de aanvulling kunt u uw arrangement nog luxer maken. Voor de avond van inscheping kunt u een keuze maken uit ėėn van onze inschepingschotels

Mocht u speciale wensen hebben, aarzelt u dan niet om dit in een E-mail aan ons bekend te maken.

Wij sturen u graag vantevoren ons cateringplan op inclusieg prijslijst. In verband met organisatorische reden, verzoeken wij u om uw keuze zo vroeg mogelijk bekend te makenDRANKEN

Los van de mogelijkheid van het bestellen van catering, kunt u er voor kiezen het drankenassortiment zelf of door de Actief te laten verzorgen.

LINNENGOED

De Actief biedt u ook de mogelijkheid voor het huren van dekbedden en/of handdoekenset.
* Dekbedden en handdoeken zijn niet standaard aanwezig op de Actief, dus bestellen vooraf is noodzakelijk.INDIVIDUEEL

De Actief organiseert af en toe ook individuele tochten. Een weekend of een week, alleen of met z´n tweeën, of varen met het hele gezin. Zeilkennis is handig, maar niet noodzakelijk. Als wij een individuele reis organiseren zullen de data van tevoren op onze website staan.U kunt ons ook mailen als u op de hoogte gehouden wilt worden van onze aanbiedingen.

FAMILIE/VRIENDEN/VERENIGINGEN

Of u de Actief nu wilt huren voor het vieren van een verjaardag of bruiloft, het jubileumfeest van uw vereniging, een club uitstapje of om gewoon een paar dagen vakantie te vieren, het is allemaal mogelijk.
De groep krijgt aan boord een ''stoomcursus'' zeilen en zal daarna samen het zeil zetten en het schip naar de eindbestemming varen. Maar er blijft natuurlijk ook voldoende tijd over om het eiland te verkennen of de havenstad bezichtigen. Uw zeiltocht wordt zonder twijfel een onvergetelijk avontuur.

SCHOLEN

Voor scholieren is een schoolreis op de “Actief” een onvergetelijk avontuur. De reis is niet alleen ideaal als kennismakingsreis, maar ook zeer geschikt als invulling van de projectweek of als gezamenlijk uitstapje voor de leerlingen.
Voor het vertrek wordt een uitgebreide zeilinstructie gegeven. De zeilreis bestaat niet uit zeilen alleen. Er blijft voldoende tijd over om het eiland te verkennen of de havenstad bezichtigen, de inkopen te doen en het eten te koken. Het belangrijkste bij het zeilen is de samenwerking, het teamwork! Samen zeil zetten en het schip naar de eindbestemming varen.


BEDRIJVEN

De Actief is een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevenementen , bedrijfsuitjes, productpresentaties, teambuilding, motivatietraining, snelle kennismaking of een succesvolle incentive!
Zeilen betekent samenwerken en improviseren in een intieme en ontspannen sfeer. Laat uw gasten actief deelnemen aan het zeilen, onder begeleiding van de ervaren bemanning. Alleen in teamverband lukt het om het schip naar de eindbestemming te zeilen.Geniet van de indrukwekkende natuur tijdens het zeilen. Verken het eiland of het prachtige havenstadje, Of laat uw gasten ontspannen op het dek in de zon, met een hapje en een drankje binnen handbereik.